Detachering

ArboRecruitment richt zich op functies binnen Arbo en Verzuim. Naast Werving & Selectie is het ook mogelijk om kandidaten op detacheringsbasis aan te trekken.

Detacheren:

ArboRecruitment is een ander soort organisatie dan u wellicht gewend bent. Wij sturen niet gelijk een stapel CV’s naar u toe als u een opdracht hebt. Wij komen graag eerst bij u langs om te zien én horen waar u behoefte aan heeft. Zo weten we precies welke professional bij u past. Wij geloven dat we hierdoor de juiste professional(s) leveren voor uw opdracht. 

Werving & Selectie of Detacheren:

Afhankelijk van uw behoeften en onze kennismaking zullen we samen een keuze maken die het meest voor uw organisatie van toepassing is. Soms kan Werving & Selectie voordeliger en/ of beter zijn. Wij zijn bijvoorbeeld van mening dat een detacheringsopdracht nooit langer kan duren dan 2 jaar. 

ArboRecruitment is voordeliger:

ArboRecruitment voldoet aan alle wettelijke eisen om professionals te detacheren. Door ons slimme bedrijfsmodel kunnen we dit tegen zeer mooie tarieven aanbieden waarbij ook de kandidaat meer dan tevreden zal zijn.

Benieuwd wat ArboRecruitment voor u kan doen?

ArboRecruitment onderscheidt zich door haar slimme bedrijfsmodel van haar concurrenten in prijs en kwaliteit.  

Hierbij voldoet ze vanzelfsprekend aan alle wettelijk eisen en maatschappelijke wensen.

(085) 064 58 38