Interim

ArboRecruitment richt zich op functies binnen Arbo en Verzuim. Naast Werving & Selectie is het ook mogelijk om kandidaten op interim / ZZP basis aan te trekken.

ArboRecruitment Interim:

ArboRecruitment is een ander soort organisatie dan u wellicht gewend bent. Wij sturen niet gelijk een stapel CV’s naar u toe als u een opdracht heeft. Wij komen graag eerst bij u langs om te zien én horen waar u behoefte aan hebt. Zo weten we precies welke professional bij uw organisatie past. Wij geloven dat we hierdoor de juiste professional(s) leveren voor uw opdracht. 

Interim of Detacheren:

Wij zetten alleen Interim kandidaten in als de opdracht zich er voor leent. Een interim opdracht mag namelijk nooit inwisselbaar zijn met een huidige functie. Een kandidaat kan dan namelijk achteraf claimen recht te hebben op een arbeidsplaats. Dit risico kan ook niet afgedicht worden met een overeenkomst. Afhankelijk van jullie behoeften en onze kennismaking zullen we samen een keuze maken die maatschappelijk het meest verantwoord is. 

Interim via ArboRecruitment:

ArboRecruitment voldoet aan alle wettelijke eisen om ZZP professionals te bemiddelen. Door ons slimme bedrijfsmodel kunnen we tegen een 5% fee bemiddelen waarbij ook de ZZP professional meer dan tevreden zal zijn.

Benieuwd wat ArboRecruitment voor u kan doen?

Arborecruitment onderscheidt zich door de snelheid en effectiviteit waarmee zij de juiste ZZP professional aanlevert. Dit doen we door een plat bedrijfsmodel en open communicatie. 

(085) 064 58 38