Opdrachtgever

ArboRecruitment is een betrouwbare partner die ook gegarandeerd levert. Dat kan omdat we samenwerken met onze opdrachtgevers vanuit een partnership. Die samenwerking maakt ons effectief en trots. En dat zal u ervaren!

Welkom bij ArboRecruitment

ArboRecruitment helpt met het leveren van de best passende oplossing! We waarschuwen u alvast, wij stellen namelijk altijd de vraag achter de vraag. Zo zijn we in staat om de beste oplossing te bieden. Hierdoor kan het soms zo zijn dat de oplossing die u voor ogen had na het intake-gesprek verandert.

Opdrachtgevers

Wij recruiten o.a. voor middelgrote Arbodiensten, Re-integratiebureaus, de Rijksoverheid, Gemeenten, een aantal Corporates waaronder Verzekeraars en Banken.

Wij zijn ArboRecruitment!

Wij richten ons voornamelijk op functies binnen Arbo en Verzuim. Dit zijn volgens ons dé functies én plekken waarin we samen het verschil kunnen maken om het werkgeluk en de vitaliteit van Nederland te vergroten.

Onze aanpak

Wij komen graag eerst bij u langs om te zien én horen waar je behoefte aan hebt. Zo weten we precies wat er bij jullie past. Wij geloven dat we hierdoor de juiste diensten kunnen everen.

Duurzame samenwerking

We vinden duurzame samenwerking belangrijker dan snel geld verdienen. Daardoor zijn we eerlijk in onze communicatie en ons aanbod. 

Verantwoorde tarieven

We hebben geen dure panden, leaseauto’s of regiomanagers in dienst. Wat we wel hebben zijn eerlijke en goede, zo niet de beste, voorwaarden voor het publieke domein.

Waarom kiezen voor ArboRecruitment?

  • No cure, no pay
  • We bieden garantie op de plaatsing van kandidaten.
  • We kunnen gemiddeld binnen 3 – 4 weken een nieuwe collega presenteren.
  • Meer dan 15 jaar ervaring in bemiddeling en 4 jaar met arbodienstverlening.
  • Uw persoonlijk adviseur werft alleen voor u.
  • Wij benaderen kandidaten op een actieve en persoonlijke wijze (headhunting).
  • We zijn erg klantgericht, indien gewenst vullen we het gehele recruitment proces in. 

Benieuwd wat ArboRecruitment voor u kan doen?

ArboRecruitment onderscheidt zich door de snelheid en effectiviteit. We zijn vaak beter en goedkoper dan onze concurrenter. Dit doen we door een slim bedrijfsmodel en het alleen maken van kosten die noodzakelijk zijn.

(085) 064 58 38